Oferta de Graus Universitaris de la UIB

150104_logo_uib_trans

 

La UIB ofereix els nous títols oficials de grau adaptats a l’espai europeu d’educació superior (EEES), el qual té el propòsit d’afavorir el reconeixement de títols, la mobilitat de l’alumnat i una educació superior de qualitat en un espai europeu comú. Això s’aconsegueix, entre altres accions, mitjançant l’adopció d’una mateixa estructura de títols (grau, màster i doctorat), la implantació d’una mateixa unitat de mesura centrada en el treball de l’alumnat, anomenada crèdit europeu o crèdit ECTS, en totes les universitats europees i l’expedició per les universitats del  Suplement al Títol (SET).

La UIB també ofereix dobles titulacions de grau: estudis amb caràcter oficial l’objectiu dels quals és que l’estudiant tingui la possiblitat d’obtenir dos títols independents de grau en un període de temps raonable i amb una dedicació més intensiva que els graus ordinaris.

OFERTA DE GRAUS UNIVERSITARIS

http://estudis.uib.cat/grau/

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s