III Concurs de Fotografia per a la Igualtat entre Dones i Homes

413219_cartelito

 

Amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UIB organitzem un concurs de fotografia digital. Amb aquest concurs pretenem que les persones participants mostrin a través de la fotografia la seva visió de les desigualtats, així com les fites aconseguides en igualtat de gènere. 

Dirigit a tota la comunitat universitària, el termini de presentació de les fotografies compren des del dia 1 fins al 28 de febrer, màxim tres fotografies per participant i heu d’enviar les vostres fotogràfies a l’adreça oficina.igualtat@uib.es

Premis

Primer Premi: una Cámara digital GoPro HERO Session de 8 MP. A més la fotografia guanyadora podrà utilitzar-se, sense ànim de lucre, com a imatge de futures activitats de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes.

Segon Premi: Un eReader Tagus Iris 2017 6” E-ink Carta con luz frontal, 8 GB

Tercer Premi: un lot de productes de merchandising de la UIB

Per més informació consulta les bases del concurs  

http://oficinaigualtat.uib.cat/Actividades-de-la-OIO/III-Concus-fotografia-2017/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s