AcampaEsport 2017

triptic-acampaesport-ampliado-1-300x207

 

La Comuna de Lloret acollirà els mesos de juliol i agost aquest primer AcampaEsport que organitza la Direcció Insular d’Esports L’AcampaEsport i que està dirigit a joves d’entre 8 i 16 anys. El programa inclou 9 acampades d’una setmana de durada, de dilluns a divendres, que s’iniciaran la setmana del 3 al 7 de juliol i finalitzaran del 28 d’agost a l’1 de setembre.

Esport i natura és un binomi que està molt present en moltes de les activitats que organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. Una combinació que torna a agafar protagonisme a l’AcampaEsport 2017, un projecte d’acampades esportives a la Comuna de Lloret que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost.
El programa se va presentar dimarts pasast amb la presència del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, la directora insular d’Esports, Marga Portells, el batle de Lloret de Vistalegre, Antoni Bennasar i el regidor d’esports de Lloret, Sebastià Amengual.
L’AcampaEsport està dirigit a joves d’entre 8 i 16 anys i constarà de 9 acampades d’una setmana de durada, de dilluns a divendres, que s’iniciaran la setmana del 3 al 7 de juliol i que finalitzaran la setmana del 28 d’agost a l’1 de setembre. Cinc dies d’activitats esportives en ple contacte amb la natura on també se fomentaran aspectes relacionats amb els valors, com la convivència, el respecte o el companyerisme.
MÉS INFORMACIÓ:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s