Convocatòria ajudes INJUVE per a la Creació Jove 2018

c_creacion_2018_0

Aquests ajuts estan destinats a joves creadors d’un màxim de 30 o 35 anys d’edat per a projectes a desenvolupar durant l’any 2019 en àmbits com les arts visuals, escèniques, musicals, literàries, disseny, còmic i il·lustració.

Els projectes presentats han d’incloure en una d’aquestes quatre línies d’actuació:
• Producció d’obra, amb llibertat de format i tècnica (18 a 30 anys), fins a 3.500 €.
• Mobilitat d’obra produïda i / o mobilitat de creadors en espais especialitzats, gires o residència (no estudis reglats) en àmbit nacional i internacional (18 a 30 anys), fins a 3.500 €.
• Emprenedoria per a la creació jove, en i per a espais emergents de creació jove, acotats en el temps, que no signifiquin una programació anual completa, en àmbit nacional o internacional (18 a 35 anys), fins a 7.000 €.
• Sala Amadís de l’Institut de la Joventut: comissariat d’exposicions, tallers o altres activitats de creació emergent a desenvolupar en grup o col·lectiu (18 a 35 anys), fins a 7.000 €.
Qui pot sol·licitar les Ajudes?

Persones físiques i jurídiques, de nacionalitat espanyola, i totes aquelles amb residència legal a Espanya, que tinguin entre 18 i 30 o 35 anys d’edat, segons sigui l’objecte de l’ajuda.

Quan es tracti de projectes en què participen més d’una persona, el requisit d’edat s’exigirà a tots els beneficiaris. En el cas de grups musicals i companyies d’arts escèniques, el requisit d’edat s’exigirà tant a la direcció artística com a quadre d’interpretació artística.

Quan es tracti de persones jurídiques, el requisit d’edat s’exigirà a les persones físiques que figurin com a representants en els seus òrgans directius en l’any de la convocatòria.

Terminis i forma de presentació de les sol·licituds
• A través del Registre electrònic del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Formularis de l’Institut de la Joventut: Formulari persones (físiques i jurídiques) i Formulari Agrupacions.
• A través dels models de sol·licitud que poden descarregar-se a continuació i que s’han d’adreçar a la Direcció General de l’Institut de la Joventut pels mitjans que s’especifiquen a la Resolució d’aquesta convocatòria.
• Termini de presentació: del 12 de juny al 9 de juliol de 2018

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

http://www.injuve.es/creacionjoven/noticia/convocatoria-ayudas-injuve-para-la-creacion-joven-2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s