Perruquer/a i esteticista

1

Els i les professionals de la perruqueria netegen, condicionen, assequen, tallen, estilitzen, fan la permanent, allisen i tenyeixen el pèl. També poden aconsellar a la clientela sobre productes per al cabell, realitzar tasques de recepció i ocupar-se dels pagaments. Es pot fer feina per compte propi (autònom-a) o per una altra persona.
Els i les professionals de l’estètica duen a terme tractaments de bellesa a les persones per a millorar el seu aspecte, i per a ajudar-lis a sentir-se millor amb si mateixos. Aquests tractaments inclouen tècniques de camuflatge cosmètic, depilació, tractaments facials i massatges. Com en el cas de la perruqueria, es pot fer feina per compte propi (autònom-a) o per una altra persona.

FITXA INFORMATIVA “JO VULL SER PERRUQUER/A I ESTETICISTA”

Versió en català

Feu clic per accedir a perruquer-i-esteticista-cat.pdf

Versió en castellà

Feu clic per accedir a peluquero-y-esteticien-cast.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s