ACCÉS UNIVERSITAT-DES DE CF GRAU SUPERIOR o equivalent

Les persones que tenen el títol de tècnic superior de formació professional, tècnic superior d’arts plàstiques i disseny, tècnic esportiu superior o títols equivalents poden accedir als ensenyaments universitaris oficials de grau sense necessitat de fer cap prova; la seva nota d’accés és la qualificació mitjana del cicle formatiu de grau superior cursat (entre 5 i 10 punts) i que té validesa indefinida.

Ara bé, per a l’admissió als ensenyaments universitaris oficials de grau en els quals el nombre de places sigui limitat, els estudiants podran presentar-se a la fase específica de la prova d’accés a la universitat per millorar-ne la nota.

Per tant, aquesta fase específica, de caràcter voluntari, ofereix la possibilitat de millorar la nota per obtenir plaça en un determinat estudi, sempre i quan les matèries examinades compleixin els següents requisits: 

  • que siguin matèries superades (amb una puntuació igual o superior a cinc punts);
  • que les matèries estiguin vinculades a la branca de coneixement en què s’inscriu el títol de grau al qual es vol accedir.

Les qualificacions de les matèries de la fase específica tenen validesa per als dos cursos acadèmics següents.

                Més informació sobre la prova específica voluntària AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s