Prova lliure per a l’obtenció del títol de Batxiller per a majors de 20 anys

 

La prova lliure per a l’obtenció del títol de Batxillerat per a persones majors de 20 anys és una opció que cal  tenir en compte per a tots aquells alumnes que en el seu moment van començar els ensenyaments de batxillerat i no els van finalitzar, ja que es preveu el reconeixement de les matèries ja superades, de tal manera que aquests alumnes només s’hauran d’avaluar de les assignatures que no tenguin aprovades (tal com se senyala al tríptic adjunt). Aquesta possibilitat es mantindrà també per a les matèries superades en altres convocatòries de prova lliure.

 

Els requisits són tenir 20 anys o més i no estar matriculat en ensenyaments de batxillerat en qualsevol de les seves modalitats (presencial, nocturn i a distància) en el moment de la prova. En cas d’estar matriculats, s’haurien de donar de baixa.

 

 

Per a més informació us podeu adreçar al Servei d’Aprenentatge Permanent (tel. 971177525)  i també en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s