CARNET JOVE

logo_cj

 

 

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears t’obrirà les portes d’un gran número de descomptes en espectacles, compres, viatges… i, a més a més, t’informarà puntualment del tots els esdeveniments i totes les notícies que t’interessen.

El Carnet Jove et serveix per obtenir avantatges a tota Espanya i a 35 països d’Europa. Per aconseguir-ho només ho has de sol·licitar a qualsevol oficina de BMN o ‘la Caixa’ o també a l’Institut Balear de la Joventut.

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears té com a funció principal propiciar l’accés a un seguit de productes, serveis i avantatges econòmics per als joves.

Està destinat als joves d’entre 14 i 30 anys, ambdues edats incloses.

El carnet té dues modalitats:

a) El carnet clàssic: que és només un carnet, no una targeta bancària.

b) El carnet financer: que, a més de ser un carnet, és una targeta bancària que et permet treure diners i utilitzar-la com a mitjà de pagament.

Es pot utilitzar per obtenir descomptes en productes o serveis als comerços i entitats adherits a la xarxa del Carnet Jove (com per exemple: descomptes en autoescoles, acadèmies, ofertes especials en viatges, descomptes en activitats culturals i esportives, preus ajustats en els viatges i activitats programades pel Govern de les Illes Balears, etc.)

Tens més de 500 establiments i entitats col·laboradores adherits només a l’àmbit de les Illes Balears i, a més, pots beneficiar-te dels avantatges a la resta de comunitats autònomes espanyoles i als més de 35 països europeus on està implantat el Carnet Jove.

CONSULTA LA WEB DEL CARNET JOVE

Deixa un comentari