Entrenador-a personal

1

Els  i les entrenadors-res personals són figures professionals que treballen amb persones que volen millorar la seva salut i benestar. D’aquesta forma estudien de forma individual cada persona que es posa en les seves mans per indentificar-ne els objectius i així  planificar diferents activitats per a la consecució d’un fi.

Normalment treballen en un gimnàs o centre d’oci, tot i que també poden visitar a la clientela a domicili. La pandèmia de la COVID-19 ha suposat un canvi important pel que fa al desenvolupament d’aquesta professió perquè han proliferat les experiències d’entrenaments telemàtics a partir de la suscripció a comptes.

El seu treball depèn de les disponibilitats horàries de la clientela per la qual cosa la disponibilitat d’una franja horària àmplia és fonamental per al desenvolupament d’aquesta professió: fins a tard o també els caps de setmana.

FITXA INFORMATIVA “JO VULL SER ENTRENADOR PERSONAL”

Versió en català

Feu clic per accedir a entrenador-personal-cat.pdf

Versió en castellà

Feu clic per accedir a entrenador-personal-cast.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s