Beques de viatge per a estades breus en centres d’investigació fora de les Illes Balears

338690_logo-uib-horizontal300
1. RESUM

Els ajuts tenen per objecte el cofinançament en la mobilitat predoctoral per fer estades breus en centres d’R+D de fora de les Illes Balears, amb la finalitat de dur a terme activitats beneficioses per millorar la formació i impulsar el desenvolupament de la tesi. Aquestes estades han d’assegurar la mobilitat i en cap cas no poden implicar un retard en la finalització dels estudis de doctorat.

2. REQUISITS DELS SOL·LICITANTS
Ser beneficiari actiu d’un ajut per a la formació de personal investigador de la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears.
El personal investigador en formació no pot gaudir d’aquests ajuts una vegada obtingut el títol de doctor. Aquest ajuts estan destinats a fer activitats que reforcin l’especialització i la internacionalització predoctoral dels investigadors en formació, i els permeti adquirir noves tècniques i coneixements per al desenvolupament de la tesi. A més, pretén impulsar la menció internacional en el títol de doctor.
3. TERMINI
Del 16 de juny de 2017 al 30 de juny de 2018.
Les sol·licituds s’han de presentar amb una antelació mínima d’un mes respecte de la data en la qual es vol iniciar l’estada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s