El programa de GARANTIA JUVENIL

Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés de les persones joves de més de 16 i menors de 30 anys al mercat de treball.

Garantia Juvenil està dirigida a persones joves en recerca de feina que no es trobin en situació d'estudiar o formar-se, ni treballant per compte propi o aliè, i vulguin aconseguir la seva inserció plena al mercat laboral.

Les persones joves podran sol·licitar la seva inscripció sempre que compleixin els REQUISITS (consulta dades concretes al web: https://www.sepe.es/HomeSepe/Personas/encontrar-trabajo/Garantia-Juvenil/que-es-garantia-juvenil.html

Està enfocada que totes les persones joves no ocupades ni integrades en els sistemes d’educació o formació puguin rebre una oferta d’ocupació, educació o formació, inclosa la formació d’aprenent o període de pràctiques, després d’acabar l’educació formal o quedar desocupats.

El que es preten és que cada persona jove pugui rebre una oferta en un període de quatre mesos a partir de la seva inscripció. Amb aquesta finalitat es crea el Sistema Nacional de Garantia Juvenil com un fitxer on les persones joves, inscrites amb caràcter voluntari, passen a constituir una llista única de demanda a disposició de les entitats responsables de proposar les ofertes concretes.

⚠⚠Si t’has d’inscriure per primera vegada a Garantia Juvenil ho has de fer des d’aquest enllaç: https://garantiajuvenil.sepe.es/nuevaSolicitud

⚠⚠ Si ja has accedit al sistema alguna vegada pots entrar-hi des d’aquest enllaç: https://garantiajuvenil.sepe.es/loginAcceso

📌📌Si necessites més informació o suport per a la inscripció o consulta de dades pots contactar amb noltros

Està inscrit-a a Garantia Juvenil té molts avantatges ‼‼

Entre els avantatges de Garantia Juvenil destaquen els ajuts a la contractació i les convocatòries d'educació, formació, pràctiques, aprenentatge, ocupació i autoocupació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s