Escoles d’estiu 2022

Ens espera un estiu de conte!

Un any més us proposam una escola d’estiu divertida, creativa i educativa, als poliesportius municipals de Llucmajor i s’Arenal.

🗓🕓 Les escoles d’estiu es faran de l’1 de juliol a l’1 de setembre de 2022, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, en quinzenes naturals d’onze dies d’activitat cadascuna. Com a novetat d’enguany, i sempre que la situació sociosanitària ho permeti, hi haurà servei d’escoleta matinera de 7.30 a 9,00 h (si hi ha un mínim de quinze famílies que ho sol·licitin)

✅✅ Nins i nines nascuts entre l’1 de gener de 2010 i el 30 de juny de 2019 (han de tenir tres anys complerts el dia d’inici de l’activitat)

Les escoles d’estiu de Llucmajor i S’Arenal són una alternativa pedagògica molt interessant per al temps de vacances dels nins i de les nines: tendran l’oportunitat de divertir-se aprenent, en un context d’educació no formal, i a partir d’activitats lúdic-esportives i recreatives molt completes i pensades especialment perquè guardin molt bon record d’aquest temps. Jocs, tallers, esports, creació, relació, diversió!

🏊‍♂️🤽‍♂️ Els banys a les piscines de Llucmajor i de s’Arenal seran el principal tret diferencial. 💦💦En cas que no es pugui fer ús de les piscines per manteniment, hi haurà jocs d’aigua.

📝📝La preinscripció serà en línia, de dilluns 30 de maig a les 8.00 del matí fins a dijous 2 de juny a les 00.00 h als següents enllaços:

✅Escola d’estiu de Llucmajor: https://forms.gle/eXboPJjvLRnHzKpm8

✅Escola d’estiu S’Arenal: https://forms.gle/CiH5UA6kNgk4rHbP7

EN EL CAS DE FER-SE ALGUNA SOL·LICITUD ABANS DEL DIA I HORA INDICADES SERÀ ANUL·LADA

⚠⚠ Consultau la informació general i les bases d’assignació de places. 👇👇

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s