Ajudes per a un curs d’immersió lingüística en anglès

Es convoquen 2400 beques per a la participació en un programa intensiu d’immersió lingüística en anglès a Espanya en règim d’internat i pensió completa, d’una setmana de durada, el mes de juliol de 2023, per a jove nascuts-des entre 2033 i 2006.

⚠ Requisits

  • Haver nascut entre l’1 de gener de 2003 i el 31 de desembre de 2006
  • Estar matriculat en el curs 2022-2023 en qualsevol curs d’algun dels següents estudis: Batxillerat, Ensenyaments professionals de música i dansa, Grau mitjà de Formació Professional, Grau mitjà d’arts plàstiques i dissen, Grau mitjà d’ensenyaments esportius , Ensenyaments d’idiomes de nivell intermedi o avançat.
  • Haver obtingut en el curs 2022-2023 la condició de becari del Ministeri d’Educació i Formació Professional en algun dels estudis ressenyats en l’apartat anterior.
  • Tenir aprovades totes les assignatures del curs 2021-2022, a data de finalització del curs, amb una nota final mínima de 9 punts en l’assignatura d’anglès.
  • En el cas de sol·licitants que estiguin matriculats en ensenyaments bilingües, però no hagin cursat l’assignatura d’anglès com a matèria individualitzada el curs anterior, es tindrà en compte la qualificació obtinguda en l’assignatura d’anglès de quart curs d’Educació Secundària Obligatòria.
  • Estar situat en un lloc de l’ordre de prelació de sol·licituds que li permeti l’obtenció d’una de les beques convocades.

🗓 El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 3 d’abril de 2023.

Tota la informació de la convocatòria: https://bit.ly/3x8cKum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s