ESCOLES D’ESTIU 2023

👨‍🦰👩‍🦱👧👩 Les escoles d’estiu van adreçades a nins i nines nascuts-des entre l’1 de gener de 2011 i el 30 de juny de 2020 (han de tenir tres anys complerts el dia d’inici de l’activitat)

Les escoles d’estiu es faran del 3 de juliol a l’1 de setembre de 2023 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, en quinzenes naturals d’onze dies d’activitat cadascuna.Hi haurà servei d’escoleta matinera de 7.30 a 9,00 h (si hi ha un mínim de quinze famílies que ho sol·licitin)

Les escoles d’estiu de Llucmajor i S’Arenal són una alternativa pedagògica molt interessant per al temps de vacances dels nins i de les nines: tendran l’oportunitat de divertir-se aprenent, en un context d’educació no formal, i a partir d’activitats lúdic-esportives i recreatives molt completes i pensades especialment perquè guardin molt bon record d’aquest temps. Jocs, tallers, esports, creació, relació, diversió! Els banys a les piscines de Llucmajor i de s’Arenal seran el principal tret diferencial. En cas que no es pugui fer ús de les piscines, hi haurà jocs d’aigua.

Les places són limitades. La sol·licitud de plaça serà en línia.

El procés serà el següent:

🗓 La preinscripció estarà oberta de dilluns 5 de juny a les 8.00 del matí fins a dimecres 7 de juny a les 00.00 h als següents enllaços:

📍 Llucmajor: https://forms.gle/y5uXMS4RsBjLHcnc9

📍 S’Arenal: https://forms.gle/nCV1CkA5aGJPKQ2EA

⚠ Les preinscripcions enviades fora del termini horari indicat no seran tengudes en compte.

L’assignació de places seguirà el procés descrit a les bases reguladores que podeu descarregar ⬇ ⬇ ⬇

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s