CERTIUNI: IDIOMES, INFORMÀTICA I COMPETÈNCIES PERSONALS.

En el darrer post us vàrem parlar de la plataforma CERTIUNI per a l’acreditació d’idiomes, en concret, anglés, alemany i francés, a través de la UIB. Pero amb CERTIUNI es poden aconseguir acreditacions en altres àmbits.

En concret, a través de CERTIUNI, es poden aconseguir acreditacions de coneixements sobre informàtica i competències personals. CertiUni és un projecte promogut per la Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE) que permet a les seves universitats oferir sistemes d’acreditació en algunes de les competències més demandades en el nou Espai Europeu d’Educació Superior.

Aquí teniu l’enllaç per si voleu informació més concreta: CERTIUNI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s