Alguns consells…

Un cop feta la inscripció al SOIB i preparat el currículum és hora de començar a cerca feina de forma activa.

Tens diferents opcions per començar aquesta recerca activa de feina: dur el curriculum a diferents serveis de recerca de feina, consultar les webs especialitzades, contactar directament amb les empreses ja sigui com a resposta a un anunci que hagis vist en premsa o dirigint-te a empreses de la branca en la que vols treballar.

Molt important és comentar entre els amics i coneguts que estàs cercant feina ja que, sovint, aquesta és una de les vies que més accés dóna al món laboral. Però n’hi ha d’altres i les pots anar consultant tot seguit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s