QUI I COM POT CONSTITUIR-SE UNA A J?

Una associació es pot considerar constituïda des del moment en què la gent es reuneix amb la voluntat de fer coses amb uns fins en els quals està basada l’associació.  Però aquesta reunió i declaració d’intencions s’ha de protocolaritzar. I això què vol dir?  Tot seguit vos ho anirem explicant.

 Poden formar part de les associacions juvenils totes les persones amb una edat compresa entre els catorze anys complerts i els trenta sense complir.

La primera reunió, en la qual es decideix formar l’associació, és l’assemblea constituent. Cal definir de forma clara què es vol aconseguir, els objectius concrets, les bases de funcionament i com dur-los a terme. L’acta d’aquesta assemblea és la què dóna constància d’aquests fets. És el que se coneix com a acta fundacional .

 

La següent passa és inscriure-la en el registre corresponent, que en el cas de  les Illes Balears és el Registre d’Associacions dela Govern Balear.

 

Quant a la documentació que s’ha de presentar, tot seguit vos proporcionem els documents necessaris per tal de crear una associació juvenil, que també vos poden servir com a model a l’hora de confeccionar els vostres propis documents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s