Targeta professional europea

tarjeta%20profesional

La targeta professional europea és un nou procediment electrònic a què alguns professionals poden recórrer perquè es reconeguin les seves qualificacions professionals en un altre país de la Unió Europea. El principal avantatge és que es gestiona més fàcil i ràpidament que els procediments tradicionals de reconeixement de qualificacions, i és més transparent, ja que es pot seguir l’evolució de la sol·licitud en línia i reutilitzar els documents ja carregats en presentar noves sol·licituds en altres països. De moment, només aquestes professions poden recórrer al procediment de la targeta professional europea: infermer responsable de cures generals, farmacèutic, fisioterapeuta, guia de muntanya i agent de la propietat immobiliària. Els altres professionals hauran de recórrer als procediments estàndard per al reconeixement de les qualificacions professionals. En el futur, la targeta podrà ampliar-se a altres professions.

MÉS INFORMACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s