Pack Carnet Jove 2018

IMG_20180321_2006261-1024x768

 

 

Ja està disponible el Pack Jove 2018!

El Pack Jove d’enguany es compon de 93 vals de descomptes d’un total de 79 empreses en diferentes categories i representa, en total, un estalvi de més de 2.800€.

http://carnetjove.caib.es/pack-jove-2018/

2 pensaments sobre “Pack Carnet Jove 2018

 1. Hola bon día, tinc un fill de 14 anys que dará ara el día 15 de maig i voldria sapiguer si es por Fer el carnet i on el por Fer.

  • Bon dia i disculpa el retràs en donar-te resposta. Efectivament, a partir dels 14 anys (i fins els 30) es pot gaudir de les avantatges i descomptes del Carnet Jove.
   El Carnet Jove té un preu de 6 € i la seva vigència és de 4 anys des de l’emissió, si bé caduca quan el jove arriba a l’edat de 31 anys.

   El carnet té dues modalitats:

   a) El Carnet Jove: és una targeta personal i intransferible que permet als joves titulars gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al programa del Carnet Jove Europeu.
   b) El Carnet Jove financer: és una targeta personal i intransferible que permet als joves titulars gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al programa del Carnet Jove Europeu en les mateixes condicions que el Carnet Jove, a a més, fer-lo servir com una targeta financera en distintes modalitats i que es pot utilitzar com a mitjà de pagament.
   Per aconseguir el Carnet Jove cal anar a qualsevol oficina de CaixaBank, amb el DNI, passaport o document equivalent. En el cas dels menors d’edat, han d’anar acompanyats del pare, mare o tutor.

   Una cordial salutació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s