Dossier Activitats d’Estiu 2018

 

ocioytiempolibre2015

Al web de  Palmajove  trobareu un recull de les diferents activitats de temps lliure infantil i juvenil per aquest estiu a Mallorca i també l’agenda d’oci amb un recull dels concerts, festes i festivals de l’illa .

Clica aquí

Web Palmajove

 

 

 

2 pensaments sobre “Dossier Activitats d’Estiu 2018

  1. Hola, companys: només vos vull fer una aportació: el nom del servei que esmentau és “Palmajove”, tot junt, i estaria bé, per millorar l’atenció als vostres usuaris, i per estar al nivell de qualitat que la vostra feina demostra, que possassiu un link a la web del mateix enlloc de fer-ho al document del “nigul”.
    Un salut cordial.

    • Hola, gràcies per la indicació. S’han fet els canvis pertinents, enllaçant directament amb la web de Palmajove. Poder compartir la informació generada pel vostre servei des del respecte per la vostra feina és una oportunitat que s’ha d’aprofitar i que facilita l’accés del jovent a la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s