Pamboliada i Playback 2019

Cartell 2019

 

Divendres 5 d’octubre, a la plaça d’Espanya. Us podeu inscriure fins dijous 3 d’octubre, però no espereu el darrer moment

Aquest activitat s’organitza de forma conjunta amb l’Associació Juvenil Quintos de Llucmajor. Us anirem informant de la pamboliada en tenir-ne tots els detalls.

Per al playbak, hi haurà dues categories:

☑️Infantil: fins a 12 anys
☑️General: a partir de 13 anys (o que els cumpleixin dins el 2019) sense límit d’edat, sols ganes de passar-ho bé

 

A qualsevol de les categories s’hi pot participar individualment o en grup. Totes les persones que participin a la categoría infantil han d’emplenar una autorització. En cas que a la categoría general, en la modalitat grup, hi hagi alguna persona menor d’edat també ha d’emplenar l’autorització.

 

Les incripcions se faran en funció de l’edat, en els següents links:

 

Reglament del Playback 2019

1. El playback tendrà lloc dissabte 5 d’octubre de 2019 a partir de les 21’00 h. Totes les persones participants han de ser a la plaça d’Espanya a les 21’00 i s’organitzarà el torn de sortida.

2. Hi poden participar totes aquelles persones que ho desitgin, sempre i quan es cumpleixin tots els punts establerts en aquestes bases. S’hi pot participar a nivell individual o en grup.

3. Hi haurà dues categories que en cap cas se poden mesclar:

– Infantil: fins a 12 anys (de 6 a 12 anys).

– General: a partir de 13 anys, o que els cumpleixin dins el 2019, sense límit d’edat.

4. Per inscriure’s al playback s’haurà d’emplenar el formulari online que trobareu al blog del Centre d’Informació Jove www.llucmajove.org i les autoritzacions, en el cas de menors d’edat, en els termes que s’indiqui al blog.

5. El termini per inscriure’s estarà obert fins dijous 3/10/2019. S’ha de seguir el procediment que s’indiqui al blog del CIJ. La inscripció serà gratüita per a totes les categories.

6. La cançó de cada playback serà de lliure elecció, no podent coincidir cap participant amb un mateix tema, sigui de la categoria que sigui. En cas de coincidència, tendrà preferència la inscripció que s’hagi fet en primer lloc.

7. La durada màxim de cada actuació serà de 5 minuts

8. Tots els playbacks tendra dret a ambientar l’escenari sempre i quan el temps emprar per al muntatge/desmuntatge de l’escenografia no superi els 2 minuts. Un cop acabada l’actuació, s’haurà de retirar tot el material. L’organizació no se fa responsable de possibles danys o desperfectes en els materials aportats pels participants

9. No hi ha ni mínim ni màxim de participants en cap categoria.

10. L’organtizació no es fa responsable del contingut de les actuacions. Aquesta serà única i exclusiva de la persona o grup que la representi.

11. El públic assistent a la pamboliada organització per l’Associació de Quintos de Llucmajor (Q99) serà el que emetrà els vots per escollir els guanyadors de cada categoria. Sols podran esser jurat les persones que assisteixin al sopar. Les votacions s’emetran des de les taules del sopar.

12. Hi haurà tres premis per categoria, a partir de les votacions del públic assistent descrit al punt 11.

13. Totes aquelles circumstàncies o situacions no contemplades en aquestes bases, seran resoltes per l’organització, la qual es reserva el dret de canviar, afegir o suprimir algun punt de les bases, si per causes jutificades fos necessari.

Ajuntament de Llucmajor

Setembre 2019

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s