SOIB Qualificats Primera experiència

SOIB Qualificats Primera experiència és un programa per contractar a persones joves desocupades majors de 16 i menors de 30 anys, amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o mitjà o certificats de professionalitat de nivells 2 o 3.

Tota la informació sobre durada, requisits i consulta d’ofertes la trobareu a https://soib.es/programa-soib-qualificats-primera-experiencia/?fbclid=IwAR244in1nj_x9b8rJdVXwyI1YftV34ikrtTMyvxw7f7-SGV7mYgAEenYV4M

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s